Štamparija AS nudi Vam usluge digitalne štampe svih formata, brendiranje automobila i izloga, zidnu i prozorsku grafiku, kao i katovanje folija najjeftinije. Sve poslove koje nam poverite obavićemo uredno, odgovorno i u najkraćem mogućem periodu, štedeći Vaše vreme i novac.

 

Sa željom da Vam ponudimo originalno idejno rešenje, naš tim dizajnera će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri realizaciji istog u cilju promovisanja Vašeg proizvoda ili usluge na najvišem nivou. Domen naših usluga obuhvata:

  1. Štampa PVC nalepnica

  2. Zidna grafika

  3. Prozorska grafika

  4. Štampa roll up, roll wall

  5. Katovanje folija najjeftinije

  6. Brendiranje automobila

  7. Solventna štampa

  8. Ecosolvent štampa

 

Solventna štampa je oblik digitalne štampe u punom koloru koja se koristi kod autografike, izrade bilborda, banera, svetlećih reklama, brendiranja izloga, poslovnih prostora i sajamskih štandova. Širok izbor i otpornost materijala, postojanost boja, kao i veliki formati, solventnu štampu čine idealnom za spoljašnju i unutrašnju primenu.

 

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge ecosolvent štampe koju karakteriše izuzetno visok nivo kvaliteta štampe. Ecosolvent štampa je vrsta inj jet štampe koja se primenjuje za izradu materijala koji se koristi u reklamnim kampanjama. Jedinstvena ink-jet tehnologija naše opreme omogućava postizanje visoke rezolucije i veoma brze štampe.

 

PVC nalepnice su jako čest štampani materijal koji susrećemo skoro svakodnevno. Zbog svojih karakteristika mogu se korsititi u gotovo svim prilikama: deklaracije, etikete, znaci, samolepljivi letci, obaveštenja, putokazi, uputstva. Jedna od naših usluga je štampa PVC nalepnica svih namena i oblika.

 

Ukoliko želite da na efikasan način prezentujete Vaše poslovanje ili usluge potencijalnim kupcima, nudimo Vam kompletno brendiranje automobila. Štampa PVC folija je najčešći vid štampe velikog formata, jer su folije otporne na spoljašnje uticaje i kao takve su najbolje za brendiranje izloga, štandova, automobila, kao i izradu reklamnih panoa i podnu grafiku. Štamparija AS nudi Vam katovanje folija najjeftinije.